DUC MARINE GROUP

Beroepsduiker nodig?

Al sinds 1984 ervaring met duikwerkzaamheden

U bent op zoek naar een beroepsduiker? dan bent u bij ons op het goede adres.
 
Duikbedrijf DUC Marine Group voert alle duikwerkzaamheden uit die denkbaar zijn. Van het klaren van een schroef, (uitgebreide) kade inspecties, scheepsinspecties en rail reperaties, tot betonstorten onderwater, bergen van o.a. schepen of andere voorwerpen.
Ook kun je DUC Marine Group offshore vinden.
 

We hebben een team van ervaren eigen duikers. Al onze duikers zijn deskundig op gebieden zoals betonreparatie, onderwater lassen en snijden, bergingswerk, explosieven detectie en verwijdering, Sonar en ROV bediening, etc.

Onze mensen vormen het hart van onze onderneming. Ze zijn betrokken, vindingrijk en altijd gemotiveerd om de klus op tijd en binnen uw tijdsplan te klaren.

De medewerkers van DUC hebben hart voor de zaak. Hun kennis, ervaring en creativiteit vormen de basis voor onze consistente dienstverlening.

Onze belangrijkste gezamenlijke eigenschap is ons vermogen om inventieve oplossingen te bedenken voor de meest ingewikkelde situaties. 

Wij zorgen ervoor dat onze mensen altijd up-to-date zijn met hun certificeringen en trainingen en werken volgens de hoogste veiligheids normen.

Neem vandaag nog contact op!